HOME

THE PIPERS > BED & BREAKFAST, RESTAURANT, IRISH PUB

Wij zijn gelegen aan de Belgische kust te Westende (deelgemeente van Middelkerke) op amper 200 meter van het strand.

Wij bieden U een aangenaam verblijf in onze vernieuwde kamers.

's Morgens kan U genieten van een Irish ontbijt.

Wij hebben ook een restaurant en een pub met een aangename sfeer en lekker eten.PRIVACYBELEID

 

The Pipers’ hecht veel waarde aan het vertrouwen dat u ons schenkt. Daarom is het onze topprioriteit om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Op 25 mei 2018 verandert de wetgeving omtrent de bescherming van persoonsgegevens.

 

Dit betekent een belangrijke uitbreiding van uw bestaande rechten met betrekking tot de privacy en de beveiliging van uw gegevens, en een verbetering van de bescherming van uw persoonlijke informatie, iets wat wij zeer serieus nemen. We hebben die positieve veranderingen dan ook verwerkt in ons nieuwe privacybeleid.

 

In het privacybeleid leest u hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, opslaan en verwerken. U hoeft op dit moment zelf niets te doen, maar als u er graag meer over wilt lezen, kan u op elk moment ons privacybeleid raadplegen. U kunt erop rekenen dat we u op de hoogte blijven houden van updates, aanbiedingen en het laatste nieuws over onze activiteiten.


 

Klik hier en raadpleeg ons 'Privacybeleid'.

 THE PIPERS

The Pipers > Bed & Breakfast, Restaurant, Hotel. Badenlaan 91, 8434 Westende­ Bad, +32 59 31 15 48, e-mail: info@thepipers.beHET WEER IN WESTENDE-BAD